Web Analytics Made Easy - Statcounter

شگرد پدر مادرهایی که بچه هاشون حرف گوش کنن  کودک حرف گوش کن | لزوم تغییر در نگرش و دیدگاه‌ها چگونه کودک حرف شنو داشته باشیم داشتن بچه حرف گوش کن | سبک فرزند پروری قاطعانه داشته باشید داشتن بچه حرف گوش کن | زمان‌های مناسبی را برای پاداش دادن به کودک انتخاب کنید  داشتن بچه حرف گوش کن | به دنبال علت حرف گوش نکردن فرزندتان باشید  حرف گوش نکردن کودک می‌تواند ناشی از اختلال خاصی باشد؟ کلام آخر سوالات متداول شگرد پدر مادرهایی که بچه هاشون حرف گوش کنن 

به گزارش اقتصاد آنلاین، گوش ندادن کودکان به حرف‌های والدینشان دلیل‌های زیادی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به محیط تربیتی نادرست، خلق و خوی دشوار کودک و سبک‌های فرزند پروری نامناسب اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به راهکارهایی برای داشتن کودک حرف شنو اشاره کرده‌ایم. همچنین پیشنهاد می کنیم در صورتی که شما نیز در این زمینه با فرزندتان به مشکل برخورده‌اید مسئله خود را در جلسات مشاوره کودک مطرح کرده و راهکارهای تخصصی و موثری برای رفع آن ها دریافت نمایید. 

کودک حرف گوش کن | لزوم تغییر در نگرش و دیدگاه‌ها

پیش از هر چیز والدین باید بدانند که امروزه دیگر انتظار داشتن کودک کاملاً مطیع و بچه حرف گوش کن در حقیقت انتظاری نابجاست. به علاوه این امر عملاً امکان پذیر نیست و اصرار بر انجام آن می‌تواند صدماتی جدی به روابط کودک و والدین در آینده وارد کند. چرا که خاطرات دوران کودکی بخش مهمی از زندگی هر شخصی هستند، این خاطرات در واقع قسمت بزرگی از ضمیر ناخودآگاه فرزند شما را می‌سازد و در رشـد روانی و عاطفی او نقش موثری دارد.

بیگمان هیچ‌کدام از ما نمی‌خواهیم کودکانی بدون اعتماد به نفس داشته باشیم؛ چرا که این‌ کودکان مشکلاتی جدی به خصوص در گذران زندگی و آینده خویش خواهند داشت. نوجوان و یا جوانی که دوران کودکی‌اش پر از خاطرات تحکم آمیز پدر و مادر خود باشد یقیناً نمی‌تواند ادعا کند دوران کودکی خوبی را پشت سر گذاشته است. افرادی که دوران کودکی مناسبی را سپری نکرده باشند با انواع مشکلات در آینده همچون اخــتلالات روانی مواجه خواهند شد. بهترین دلیل برای صحت این ادعا می‌تواند رجوع به دوران کودکی خودتان باشد، بیگمان هیچ‌کدام از شما نمی‌توانید تأثیرات کودکی در شکل دهی نوع زندگی تان را انکار کنید. در واقع حــسرت دوران کودکی همواره با ذهینت افراد عجین شده و فراموش نشدنی هستند.

چگونه کودک حرف شنو داشته باشیم

داشتن کودک حرف گوش کن کار آسانی نیست و خود به خود به وجود نمی‌آید. به‌خصوص در دنیای امروز که بچه‌ها تحت تأثیر عوامل گوناگونی نظیر شبکه‌های اجتماعی، ماهواره‌ای، دوستان و... قرار دارند. در این شرایط اگر روش‌های تربیتی خود را به روز نکنید نمی‌توانید فرزندتان را آن گونه که می‌خواهید بار بیاورید. در ادامه به چند راهکار برای داشتن کودک حرف گوش کن اشاره ‌کرده‌ایم.

داشتن بچه حرف گوش کن | سبک فرزند پروری قاطعانه داشته باشید

برای اینکه کودکتان از شما حرف‌شنوی داشته باشد، در وهله اول باید تغییراتی در روش تربیتی و سبک فرزندپروری خود به وجود آورید. والدینی که بیش از حد سخت‌گیر هستند و یا بالعکس با سهلگیری‌های افراطی کودک خود را بد عادت می‌کنند؛ معمولاً کودکان حرف گوش کنی نخواهند داشت. مهم توانایی شما در رعایت اعتدال برای تربیت فرزندتان است.

به جای سخت‌گیری یا سهل گیری زیاد، سعی کنید قاطع باشید. قاطع بودن به این معناست که شما در عین حال که ارتباط عاطفی مناسبی با فرزندتان دارید، خواسته‌ها و انتظاراتتان و همچنین قـوانین در خانه را نیز معقولانه و با برخورد مناسب با او مطرح می‌کنید و از کودک می‌خواهید که آن‌ها را رعایت کند.

داشتن بچه حرف گوش کن | زمان‌های مناسبی را برای پاداش دادن به کودک انتخاب کنید 

ممکن است کودک شما به هر دلیلی شروع به لجبازی بکند و اصلاً نخواهد به آنچه که شما می‌گویید گوش دهد. در این زمان احتمال دارد که به دلیل گریه و زاری یا داد و فریادش تسلیم او شوید و هر آنچه می‌خواهد را در اختیار او بگذارید. لازم است بدانید که این نوع رفتار بدون آنکه خودتان آگاه باشید باعث می‌شود که نافرمانی‌های فرزندتان تشدید شود و او در دفعات بعدی با شدت بیشتری به شما واکنش نشان دهد.

در نتیجه بسیار اهمیت دارد که چه زمانی خـواسته‌های کودکان را برآورده می‌کنید و به او پاداش می‌دهید. برای مثال اگر فرزندتان یک اسباب بازی می‌خواهد اما شما فعلاً قصد خرید آن را ندارید نباید در برابر اصرارهای او و رفتارهای ناسازگارانه‌اش تسلیم شوید. به او بگویید که اگر بچه خوبی باشد و به حرف‌های شما گوش کند در اولین فرصت آن را برای او خواهید خرید.

هنگامی که اسباب بازی را در قبال کارهای خوب فرزندتان به او می‌دهید، غیر مستقیم به او می‌آموزید که پاداش‌ها در قبال حرف شنوی و رفتارهای صحیح رخ می‌دهند نه در برابر نافرمانی و ناسازگاری. به این ترتیب نافرمانی و لجبازی در او تا حد زیادی کاهش خواهد یافت. مطالعه مقاله برخورد با کودکان لجباز نیز در این زمینه به شما کمک خواهد کرد.

داشتن بچه حرف گوش کن | به دنبال علت حرف گوش نکردن فرزندتان باشید 

هنگامی که کودک به حرف شما گوش نمی‌کند ممکن است بسیار عصبانی شوید و احساس درماندگی کنید. در این شرایط نمی‌توانید تصمیم بگیرید که چه رفتاری باید انجام بدهید. اگر فرزندتان حرف‌شنوی بسیار کمی از شما دارد برای تــغییر رفتار او باید ریشه این رفتار را پیدا کنید. علاوه بر اینکه نحوه تربیت شما بر او تأثیر می‌گذارد ممکن است که این حرف گوش نکردن‌ها نشانه‌ای از مشکلات روحی کودک باشد.

 اختلال اضطراب فراگیر کودکان خود را در قالب‌های دیگری از جمله نافرمانی نسبت به والدین نشان می‌دهد. در این شرایط واکنش تند پدر و مادر اضطراب آن‌ها را تشدید کرده و در نتیجه نافرمانی‌ها بیشتر خواهد شد. اگر کودکتان رفتارهای ناسازگارانه خود را مکرراً تکرار می‌کند و واکنش‌های مناسب شما نیز تأثیر کمی بر او می‌گذارد باید ارزیابی بیشتری از وضعیت روانی او انجام شود. به همین خاطر لازم است که برای اصلاح اخــتلالات رفتاری کودکان و ایجاد آرامش بیشتر در او و خودتان به یک روانشناس کودک مراجعه کنید.

حرف گوش نکردن کودک می‌تواند ناشی از اختلال خاصی باشد؟

در شرایطی که نافرمانی‌های کودک بسیار شدید باشد به طوری که رفتارهای او نسبت به هم سن و سالانش عجیب و غیر نرمال به نظر برسد، احتمال مبتلا بودن کودک به اختلالاتی نظیر اختلال نافرمانی مقابله ای، بیش فعالی، اوتـیسم و سایر اختلالات رفتاری مطرح می‌شود. اگر شکی در این زمینه دارید بهتر است که هرچه زودتر به یک روانشناس کودک مراجعه کنید. هرچقدر که این اختلالات زودتر تشخیص داده شوند و درمان آن‌ها نیز زودتر شوند، کودک با آسیب‌های کم‌تری مواجه خواهد شد. 

کلام آخر

برای آنکه بتوانید بچه حرف گوش کن داشته باشید مجبور نیستید که از روش‌هایی از جمله تنبیه کـودک و اذیت کردن فرزندانتان استفاده کنید. علم روانشناسی با بهره بردن از راهکارها و اصول مختلف به والدین کمک می‌کند تا بتوانند در تربیت کودک خود به بهترین شکل عمل کنند و با روش‌های نوین، کودکی سالم از نظر اخلاقی و رفتاری بزرگ کنند.

در این راستا لازم است که والدین با بهره بردن از مشاوره روانشناسی و شرکت در کارگاه‌های فرزندپروری برای تربیت کودک خود اهمیت قائل شوند. مرکز حامی هنر زندگی با داشتن مشاورانی برجسته در زمینه کودک امکان بهره بردن از مشاوره به صورت تلفنی و حضوری را برای والدین فرآهم آورده است.

سوالات متداول

تاثیر سبک های فرزند پروری بر فرمان برداری کودکان چگونه است؟

والدینی که بیش از حد سخت‌گیر هستند و یا بالعکس با سهلگیری‌های افراطی کودک خود را بد عادت می‌کنند؛ معمولاً کودکان حرف گوش کنی نخواهند داشت. مهم توانایی شما در رعایت اعتدال برای تربیت فرزندتان است. به جای سخت‌گیری یا سهل گیری زیاد، سعی کنید قاطع باشید.

 

منبع: هنر زندگی لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر فرزند پروری تربیت کودک تربیت اخلاقی اخبار عمومی اخبار مرتبط بایدها و نبایدهای آموزش حرف زدن به کودکان ۱۴۰۱/۵/۲۴ چگونه یک زن شاغل، مادر و همسر نمونه باشیم؟ ۱۴۰۱/۵/۲۱ از بچه هایتان در آشپزی کمک بگیرید! ۱۴۰۰/۱۰/۱۴ حقوق ۱۸۰۰ یورویی برای مادران خانه دار آلمانی ۱۴۰۰/۴/۱ کاهش آسیب‌های اجتماعی با فرزندپروری صحیح ۱۳۹۸/۷/۲۰ فوت‌و‌فن ارتباط با سالمندان ۱۳۹۸/۷/۱۸ آخرین ویدیو ها بغض بهاره رهنما هنگام صحبت درباره پدرش + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ ۲۱:۴۵ چهره باورنکردنی طناز طباطبایی در ۲۲ سال قبل! + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ ۲۱:۱۰ دخل و خرج ایرانی ها در سال ۱۴۰۰ ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ ۲۰:۲۹ تیزر قسمت ۱۵ سریال یاغی منتشر شد ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ ۲۰:۲۱ اساسا قرار نبود قیمت ها به شهریور۱۴۰۰ بازگردد ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ ۱۹:۵۵ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۲۱:۵۶ چگونه در عمر باتری گوشی اندروید خود صرفه جویی کنیم؟ ۲۱:۴۸ تکنیک بوتاکس معده چیست؟ ۲۱:۴۱ نحوه نصب دوباره ویندوز ۱۰ و ۱۱ در رایانه شخصی ۲۱:۳۵ اضافه کردن شیر به چای و قهوه؛ مفید یا مضر؟ ۲۱:۳۰ باید واکسن آبله میمون بزنیم؟ ۲۱:۲۰ قدیمی ترین سکونتگاه انسان در ایران شناسایی شد ۲۱:۱۷ بلومبرگ: اتحادیه اروپا پیشنهادات ایران در مذاکرات وین را سازنده می داند ۲۱:۰۶ انگیزه رسیدگی به خانه و زندگی را اینگونه احیا کن ۲۰:۵۴ روش صحیح مصرف ویتامین D + چند توصیه ۲۰:۴۱ سعید لیلاز: آرامش از لوله توپ در می‌آید نه از توافق ۲۰:۳۴ سی ان ان: ایران خواستار دریافت غرامت در صورت خروج آمریکا از برجام شده است ۲۰:۳۰ کاهش ۴۰ درصدی نرخ توکن سوزی شیبا اینو ۲۰:۲۹ دخل و خرج ایرانی ها در سال ۱۴۰۰ ۲۰:۲۷ ۱۱ راه برای پشت سر گذاشتن شکست ۲۰:۱۲ بهترین لحظات برای طلا؟ ۲۰:۰۵ این نقاط از خانه را با سرکه تمیز نکنید ۲۰:۰۳ پیش بینی بورس چهارشنبه ۲۶ مرداد؛ نامه بازی برجامی ادامه دارد ۲۰:۰۰ افزایش قیمت مسکن به نبود مسکن مربوط نیست ۱۹:۵۵ اساسا قرار نبود قیمت ها به شهریور۱۴۰۰ بازگردد ۱۹:۵۳ بادمجان را چگونه نگهداری کنیم بهتر است؟ ۱۹:۵۱ آموزش ساخت، تغییر یا حذف اکانت مایکروسافت در ویندوز ۱۹:۴۶ ارزهای دیجیتال نباید در کشورهای در حال توسعه گسترش یابد! ۱۹:۳۹ واشنگتن: پیشنهادات ایران را از طریق اتحادیه اروپا دریافت کردیم ۱۹:۳۳ افغانستان در یک سالگی طالبان؛ بحران به غذا رسید ۱۹:۲۸ با دور ریختن این وسیله ها در خانه، حال شما خوب می شود ۱۹:۲۴ مشاهده اولین مبتلا به آبله میمونی در کشور ۱۹:۱۶ اشتباه بزرگی که کاربران آیفون مرتکب می شوند ۱۹:۰۸ شرایط نگهداری از گیاهی که برگ های آن قهوه ای شده ۱۹:۰۸ واکنش سخنگوی کمیسیون اتحادیه اروپا به پاسخ ایران + ویدیو ۱۹:۰۷ فیفا پیراهن تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی را تایید کرد ۱۹:۰۴ سایه رکود اقتصاد جهانی کنار رفت؟ ۱۹:۰۱ افزایش ۶۰ درصدی کلاهبرداری ‌های صنعت کریپتو ۱۹:۰۰ مساله حجاب باید از حوزه تقابلی و لجاجت دور شود ۱۸:۵۲ خطرات جدی مصرف هر روزه برنج که باید بدانید ۱۸:۴۵ تاخیر یک ماهه دولت در پرداخت مطالبات گندمکاران / قیمت خرید تضمینی سال جدید زراعی چه زمانی اعلام می شود؟ ۱۸:۴۱ آخرین برنامه ایران برای برگزاری اربعین ۱۸:۳۴ خودشیفتگی بیماری است؟ حقایق باور نکردی درباره سندروم مگالومانیا ۱۸:۳۰ پاییز کم بارشی پیش رو داریم ۱۸:۱۸ همه علائم آشکارِ سرد شدن یک رابطه عاطفی ۱۸:۱۷ وزیر اقتصاد: فضای رمز ارزها موقعیت خوبی است / نهادهای مخالف رمزارزها حالا قانع به استفاده از آنها شدند ۱۸:۱۰ قیمت سفر هوایی اربعین اعلام شد ۱۸:۰۳ مردم چقدر رمزارزها را می‌شناسند؟ ۱۸:۰۰ قیمت موبایل اپل ارزان شد (جدول مشخصات) ۱۷:۵۹ چرا نباید سیب زمینی را در یخچال نگه داریم ۱۷:۵۵ مهاجم سابق یوونتوس در راه پرسپولیس + عکس ۱۷:۵۱ ۴ نشانه آدمی که باید از او دوری کنید ۱۷:۴۹ می دونستید خارخاسک چقدر خاصیت داره؟ ۱۷:۴۸  به دولتی که همواره دست در جیب مردم می‌کرد می‌گوییم چون دخلت نیست خرج آهسته‌تر کن! ۱۷:۳۳ علائم پوستی که خبر از بیمار بودن روده می دهند ۱۷:۳۲ بسته کاهش پایدار تورم؛ داستان اصلاحات روسیه اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فرزند پروری تربیت کودک تربیت اخلاقی اخبار عمومی کودک حرف گوش کن حرف گوش نکردن فرزند پروری دوران کودکی داشتن کودک ۱۴۰۱ ۰۵ ۲۵ کودک خود بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۰۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) حضور حسن روحانی بر مزار والدین خود در سرخه

(تصاویر) حضور حسن روحانی بر مزار والدین خود در سرخه

دیگر خبرها

  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • (تصاویر) حضور حسن روحانی بر مزار والدین خود در سرخه
  • نکات تربیتی فرزند از زبان استاد قرائتی + فیلم